VIDEOBELLEN

Videobellen

Vergaderen en samenwerken op elk apparaat! Vanuit één interface de beschikbaarheid van uw collega’s zien, chatten, audio en video bellen. De applicatie komt uit de cloud en zal daarom nooit verouderen. U bent altijd voorzien van de nieuwste functionaliteiten omdat het platform continu up-to-date wordt gehouden.Implementatie

Onze applicatie is een cloud oplossing. Oftewel we kunnen deze geheel configureren waarna het installeren een 'eitje' is. Het is dan ook snel en direct klaar voor gebruik! En dat tegen lage kosten (vanaf € 8,00 per gebruiker). Neem contact met ons op voor meer informatie!

Totaal Communicatie

Met onze applicatie kunnen wij u ook direct Totaal Communicatie oplossing bieden. U krijgt een applicatie voor uw smartphone, tablet, PC of MAC waarmee u de beschikbaarheid van uw collega’s ziet, kunt (video)bellen, chatten en de desktop kunt delen. We combineren het beste van 2 werelden: uw bestaande telefoonnummers en de vele mogelijkheden van het internet. Uiteraard is de applicatie ook los te gebruiken naast uw huidige telefonie omgeving!

Voordelen videobellen

1. Niet bij elkaar en toch face-to-face contact
2. Gezamelijk Video vergaderen
3. Gezamelijk Spreken
4. Gezamelijk Chatten
5. Desktop delen of enkel de gekozen applicatie laten zin

Wat doen we?

- Inventarisatie van de wensen
- Configuratie applicatie
- Begeleiding van installatie op locatie
- Instrueren van gebruikers
- Levering binnen 2-4 dagen mogelijk


"Snelle en eenvoudige implementatie! Eén belletje was voldoende om binnen een paar dagen de applicatie actief te hebben. Ook voor mensen buiten onze organisatie is het eenvoudig in gebruik. Zo zijn we ten tijde van de Corona crisis toch 'face-to-face' in contact met elkaar én onze klanten!"